Πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αναβάλλεται για τρίτη φορά!

Πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αναβάλλεται για τρίτη φορά!

Μπαίνει στον «πάγο» για τρίτη φορά τον τελευταίο χρόνο.

Είναι το πρόγραμμα που θυμίζει το γεφύρι της Άρτας στον ΣΚΑΪ. Το «Masked Singer» με τον Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση ήταν να μπει στο πρόγραμμα του καναλιού την περασμένη τηλεοπτική σεζόν αλλά η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού ανέβαλλε τα σχέδια του καναλιού.

Οι ιθύνοντες του σταθμού σχεδίαζαν να το βγάζουν στον «αέρα» τον Δεκέμβριο του 2020 αλλά ανέβαλλαν και πάλι τον σχεδιασμό τους. Δημοσιεύματα μέσα στον χειμώνα το έφερναν να μπαίνει στο πρόγραμμα μέσα στον Μάιο του 2021 και μάλιστα δύο φορές την εβδομάδα.

Όπως φαίνεται όμως και πάλι δε θα το δούμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr και τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη το «Masked Singer» πήρε νέα αναβολή. Στο σχετικό δημοσίευμα δεν αναφέρονται οι λόγοι της νέας αναβολής το υψηλό του κόστος σε συνδυασμό με τα μέτρα που ισχύουν λόγω του κορωνοϊού θα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις του ΣΚΑΪ.

Μένει να δούμε αν τελικά το «Masked Singer» θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του καναλιού ή θα μείνει στο συρτάρι. Σημειώνεται ότι το πρότζεκτ είχε να κάνει με τραγουδιστές αλλά και πρόσωπα της showbiz όπου έβγαιναν στην σκηνή μεταμφιεσμένοι χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους κατά τη διάρκεια του κάθε επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.