Στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιες εκπομπές αναλαμβάνει

Αυτό το πρότζεκτ θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια.

Είναι μια από τις μεταγραφές που συζητήθηκαν στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η μετακίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA από το Star βρέθηκε στο επίκεντρο για αρκετές ημέρες.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που λένε ότι το μελαχρινό μοντέλο θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Βέβαια η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών έγινε με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας της πρώην κριτή του «GNTM» να κρατάει ένα χαρτί με το σήμα του σταθμού.

Από το κανάλι δεν ανακοινώθηκε το πρότζεκτ που θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την παρουσία της στο Star για δύο σεζόν. Το βράδυ της Πέμπτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστηκε από τον ALPHA σε εκδήλωση για δημοσιογράφους και μίλησε για το πρότζεκτ που θα αναλάβει.

Αυτό το πρότζεκτ θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA

Όπως είπε το μελαχρινό μοντέλο θα παρουσιάσει δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή που θα απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες. Το όνομα δεν είναι ακόμη γνωστό αλλά ούτε και η ζώνη που θα μεταδίδεται.

Η ίδια ρωτήθηκε και για την προσωπική τη ζωή. «Μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Τα μοιράζομαι. Όταν ξεκινάς και βγαίνεις στο προσκήνιο και ένα project πάει τόσο καλά, θέλουν όλοι να μάθουν για σένα. Είναι πολύ ευχάριστο και τιμητικό. Αλλά προσπαθείς και εσύ να προφυλάξεις ό,τι μπορείς. Να κρατήσεις τα κομμάτια του εαυτού σου σωστά, για να μην αλλάξεις… Εγώ αυτό προσπάθησα να κάνω. Τώρα που είμαι σίγουρη και είμαι καλά και αισθάνομαι ήρεμη, είμαι πιο άνετη να μιλήσω για τα πάντα. Η διασημότητα δεν με άλλαξε. Είμαι πολύ ζεστός άνθρωπος, όπου πάω με χαιρετάνε και χαιρετάω. Είμαι ευχάριστη με όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.