«Φως στο Τούνελ» ξανά στον ALPHA - Πότε επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη

«Οι κάμερες μίλησαν»: Η Νικολούλη λύνει το μυστήριο της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι

Οι κάμερες έδειξαν…

Με την επίθεση με βιτριόλι που έγινε στην Καλλιθέα πριν από περίπου 15 μέρες θα ασχοληθεί η αποψινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» όπως γίνεται αντιληπτό από το δελτίο τύπου θα παρουσιάσει υλικό αλλά και τα δεδομένα από τις κάμερες που κατέγραψαν τα πάντα.

Η εκπομπή θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες φορές αφού θα ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα της επίθεσης με βιτριόλι. Θυμίζουμε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα η Αγγελική Νικολούλη είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της μία σημαντική μαρτυρία.

Φίλη της άτυχης Ιωάννας αποκάλυψε τις διαφορές που είχε στο προσωπικό και εργασιακό της περιβάλλον στο παρελθόν.

«Πήγαμε από το νοσοκομείο όλη η παρέα της και την είδαμε για λίγο για να της δώσουμε θάρρος. Εμείς οι φίλες της δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, αλλά και για εχθρούς που θα μπορούσαν να της κάνουν τέτοιο κακό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η κοπέλα πάνω στην κουβέντα, θυμήθηκε δυο σοβαρά περιστατικά.

«Υπήρχε μια προϊσταμένη σε προηγούμενη δουλειά της που δεν της φερόταν καλά και ήταν ένας λόγος που έφυγε από εκεί, λόγω του κακού κλίματος. Στο παρελθόν ένας φίλος της την είχε κακοποιήσει και εκκρεμούσε σε βάρος του μήνυση που του είχε υποβάλει. Σας τα λέω αυτά γιατί πιστεύω πως όλα πρέπει να ερευνηθούν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.