Διέρρευσαν όλα: Αυτά είναι τα 20 κορίτσια και αγόρια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM (Pics)

GNTM: Νωρίτερα από ποτέ η πρεμιέρα

Τι σκέφτονται στο Star.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «GNTM» στο Star. Το ριάλιτι μοντέλων κάνει πρεμιέρα για 4η σεζόν, 6η συνολικά μαζί με τους δύο κύκλους που μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1 ωστόσο φέτος θα έχει μία πολύ μεγάλη αλλαγή.

Η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων. Κάπως έτσι έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για το «GNTM» αφού το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν ο συνδετικός κρίκος από τις χρονιές που το ριάλιτι μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Star, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή.

Όπως φαίνεται όμως θα υπάρξει και άλλη αλλαγή και αφορά την πρεμιέρα του ριάλιτι. Παραδοσιακά, το πρώτο επεισόδιο μεταδιδόταν στο Star το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου αλλά στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvnea, οι ιθύνοντες του Star έχουν ρίξει στο τραπέζι την 29η Αυγούστου ως την ημέρα πρεμιέρας του show. O ανταγωνισμός της επόμενης σεζόν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, θα είναι πιο σκληρός από ποτέ και έτσι στο Star προσανατολίζονται να ακολουθήσουν τακτική… «Survivor» τη φετινή σεζόν.

Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου, απόφαση που προκάλεσε πολλές απορίες. Ωστόσο η μετέπειτα πορεία του με τις πολύ υψηλές τηλεθεάσεις δικαίωσε τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για την επιλογή τους.

Σημειώνεται ότι και τη φετινή σεζόν στο ριάλιτι μοντέλων θα υπάρχουν και άνδρες συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.