MasterChef | Η απάντηση των κριτών στην πρόταση των 3 εκατ. του Acun Ilicali

MasterChef | Η απάντηση των κριτών στην πρόταση των 3 εκατ. του Acun Ilicali

Μένουν ή φεύγουν από το Star;

Την απάντησή τους φέρονται να έδωσαν στον Acun Ilicali οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, ύστερα από την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ που ο ίδιος τους έκανε μερικές εβδομάδες πριν.

Ο Ilicali προσέγγισε τους τρεις τους προκειμένου να τους «κλέψει» για το νέο ριάλιτι μαγειρικής που φέρνει στον ΣΚΑΪ, με «χρυσά» τριετή συμβόλαια της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον καθέναν τους.

Το Star, από τη μεριά του, -το οποίο τους δέσμευε πάντα με μονοετές συμβόλαια- αμέσως προχώρησε σε αντιπρόταση η οποία από ό,τι φαίνεται ήταν συμφέρουσα και με το παραπάνω, καθώς οι τρεις τους σύμφωνα με την Real Life απάντησαν αρνητικά στον Τούρκο παραγωγό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι κριτές παραμένουν στο κανάλι της Κηφισιάς και το MasterChef, έχοντας συμφωνήσει για μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο και πολλά περισσότερα χρήματα, γεγονός που καθιστά σαφές πως η πρόταση του Acun μόνο σε κακό δεν τους βγήκε. 

Μένει να δούμε ποιο είναι το plan b του Acun για το νέο ριάλιτι μαγειρικής που ετοιμάζει για το πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.