«Βόμβα» στον ALPHA | Διακόπηκαν τα γυρίσματα του «The Bachelor» και αντικαθιστούν τον «Εργένη»

Διάψευση ΣΚΑΪ: Δεν ετοιμάζει δικό του ριάλιτι τύπου «The Bachelor»

Τέλος στις φήμες έβαλε δημοσιογράφος του σταθμού.

Έντονες φήμες που μετετράπησαν σε δημοσιεύματα, υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το ενδεχόμενο ο ΣΚΑΪ να δημιουργήσει ένα νέο project ριάλιτι σχέσεων που θα θυμίζει πολύ αυτό του  «The Bachelor», τα δικαιώματα του οποίου έχει ο ανταγωνιστής ALPHA.

Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα, με πηγές από μιντιακούς δημοσιογράφους, ανέφεραν ότι δεν είναι απλή σκέψη των ιθυνόντων του σταθμού για ένα τέτοιο ριάλιτι αλλά ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες στα social media για τις ιδανικές υποψήφιες που θα στελέχωναν τις παίκτριες του ριάλιτι.

Στην εκπομπή Love It, του ΣΚΑΪ, υπήρξε η ανατροπή στην είδηση αυτή, καθώς η δημοσιογράφος του σταθμού Μάρτζυ Λαζάρου, μιλώντας εξ ονόματος του ΣΚΑΪ διέψευσε τα δημοσιεύματα αυτά, εγκαλώντας μάλιστα τους συναδέλφους της για τη δουλειά τους.

«Αναφερόμαστε στο σπίτι μας, στον ΣΚΑΪ, που λένε ότι το κανάλι αναζητά ένα νέο ριάλιτι τύπου Bachelor και πως αναζητούνται και κοπέλες. Αυτή η είδηση δεν υφίσταται. Ουδέποτε ο σταθμός έχει προσελκύσει κανέναν και δεν τον ενδιαφέρει να κάνει ένα τέτοιο project. Και εμείς οι δημοσιογράφοι να κάνουμε καλά τη δουλειά μας», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.