Survivor | Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες live ημιτελικού και τελικού

«Survivor»: Κρούσμα κορωνοϊού αλλάζει τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τον τελικό (vid)

Οι ιθύνοντες του καναλιού κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Στην τελική ευθεία είναι το «Survivor» του ΣΚΑΪ. Πλέον έχουν απομείνει τέσσερις παίκτες στον Άγιο Δομήνικο και ανάμεσά τους είναι ο τελικός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ ο μεγάλος τελικός θα γίνει τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά. Ένα 24ωρο νωρίτερα θα γίνει ο ημιτελικός απ’ όπου θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του σταθμού.

Όπως φαίνεται όμως είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα σχέδια του καναλιού.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους παίκτες που έχουν αποχωρήσει έχει βάλει σε σκέψεις τον σταθμό. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κάνει ένα σκετσάκι στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες πριν την εκπομπή όπως υπαγορεύουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό βρέθηκε ένα κρούσμα ανάμεσά τους. Στο μοριακό τεστ που έκανε ο παίκτης επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό.

Οι παίκτες επέστρεψαν στα σπίτια τους, το σκετσάκι δεν έγινε ενώ αυτή την στιγμή οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αποχωρήσαντες παίκτες βρέθηκαν μεταξύ τους είτε σε κάποιο πάρτι είτε σε κάποιο γεύμα.

Σημειώνεται ότι τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό αναμένεται να δώσουν το παρών οι παίκτες που έχουν φύγει από το ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.