Survivor | Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες live ημιτελικού και τελικού

Survivor | Όλες οι λεπτομέρειες για τον ημιτελικό και τον τελικό (Vid)

Τι θα δούμε την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή του φετινού Survivor έχει ξεκινήσει. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου το τηλεοπτικό κοινό θα αναδείξει τον παίκτη που θα κερδίσει 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ ο ημιτελικός του ριάλιτι θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουλίου. Ένα 24ωρο αργότερα, θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για τόσο για τον ημιτελικό όσο και για τον τελικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στον ημιτελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, αλλά και τη συνάντηση των 4 φιναλίστ με τους συγγενείς τους, που είχαν να τους δουν 6,5 μήνες. Τους παίκτες θα τους δούμε ντυμένους όπως τους είχαμε συνηθίσει στο Survivor, ενώ στον ημιτελικό σίγουρα θα τραγουδήσουν ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης.

Στον ημιτελικό της Κυριακής θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Ο πρώτος παίκτης θα αποχωρήσει στην αρχή της βραδιάς και μετά θα ανοίξει ξανά η ψηφοφορία, ώστε στο τέλος να υπάρξει η δεύτερη αποχώρηση και στον τελικό να έχουμε δυο παίκτες.

Στον μεγάλο τελικό θα τραγουδήσει ξανά ο Τριαντάφυλλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.