«The Bachelor»: Το πιο διάσημο ριάλιτι ραντεβού και σχέσεων έρχεται στον ALPHA

Μεγάλη ανατροπή με τον «Εργένη» στον ALPHA

Τι σχεδιάζουν στο κανάλι της Κάντζας.

Διαφορετική στρατηγική σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν χαράζει ο ALPHA για την επόμενη. Το κανάλι της Κάντζας μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με καλό τρόπο για τον σταθμό που βρίσκεται αρκετά μακριά από τον ανταγωνισμό σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Το γεγονός αυτό αναγκάζει τους ιθύνοντες να εντάξουν και ριάλιτι στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Ο «Εργένης» είναι το πρόγραμμα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη νέα σεζόν. Όπως μαρτυρά και το όνομα, ένας άνδρας προσπαθεί να βρει την ιδανική για εκείνον γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το ριάλιτι αναμένεται να μεταδίδεται στις 11 το βράδυ απέναντι από το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Η ώρα αυτή επιτρέπει και την προβολή πιο πιπεράτων σκηνών χωρίς να προκαλέσουν κίνδυνο προστίμου.

Μεγάλη ανατροπή με τον «Εργένη» στον ALPHA

Η μεγάλη ανατροπή έχει να κάνει με την παρουσίαση του συγκεκριμένου σόου. Δημοσιεύματα ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι το φαβορί για την παρουσίαση του Εργένη ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δε θα γίνει. Ο ALPHA δεν αποκλείεται να δοκιμάσει το μοντέλο που ακολουθούν άλλες χώρες όπου το ριάλιτι μεταδίδεται χωρίς παρουσιαστή ή παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε ότι η πρώην κριτής του Gntm προορίζεται για καθημερινή εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Ακόμη σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στο πρόγραμμα του σταθμού θα μπει και μαγειρικό ριάλιτι με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.