Αναδομείται η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Αναδομείται η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Ποιος είναι ο στόχος των ανθρώπων του καναλιού.

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μέσα στους στόχους του καναλιού είναι και η αναδόμηση και ενίσχυση της απογευματινής ζώνης, μετά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η εκπομπή του ηθοποιού και παρουσιαστή είχε ικανοποιητικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης πριν την επέλαση του κορωνοϊού που άλλαξε άρδην το τηλεοπτικό σκηνικό. Έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να ενισχύσουν τη ζώνη που έχει τη δική της δυναμική, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό.

Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως αναφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα «Real», θέση στην απογευματινή ζώνη του καναλιού θα πάρει το «Makeover» που όπως μαρτυρά και το όνομά του το κόνσεπτ αφορά τη… μεταμόρφωση ανθρώπων σε στυλ και μαλλιά. Φαβορί για την παρουσίαση είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που της είχε προταθεί και η παρουσίαση του «My Style Rocks» αλλά είχε αρνηθεί.

Αναδομείται η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Στο πρόγραμμα του καναλιού αναμένεται να μπει και εκπομπή μαγειρικής. Όπως αναφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου ο ΣΚΑΪ είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που θα παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής.

Η πιθανότερη ώρα μετάδοσης είναι αμέσως μετά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Στόχος των υπεύθυνων του καναλιού είναι τα δύο προγράμματα να διατηρήσουν το κανάλι σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης μέχει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.