«Άγριες Μέλισσες»: Η μεγάλη αλλαγή στον τρίτο κύκλο

«Άγριες Μέλισσες»: Η μεγάλη αλλαγή στον τρίτο κύκλο

Τι θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένονται τα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2019 και σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Κάπως έτσι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 άναψαν το πράσινο φως όχι μόνο για δεύτερο αλλά και για τρίτο κύκλο επεισοδίων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά η σειρά ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στα 150 επεισόδια.

Στον τρίτο κύκλο ωστόσο θα προκύψει μία σημαντική αλλαγή.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο blog του στο newsit.gr στο κανάλι του Αμαρουσίου προσανατολίζονται τα νέα επεισόδια της σειρά να προβάλλονται από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που σχεδιάζει το κανάλι.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίζουν να προβάλλονται και από το «ελεύθερο» κανάλι, ωστόσο οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα είναι μία εβδομάδα μπροστά σε σχέση με την τηλεόραση. Με τον τρόπο αυτό ο σταθμός του Αμαρουσίου θέλει να αξιοποιήσει τα όπλα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό αφού η νέα πλατφόρμα αποτελεί το νέο στοίχημα των ανθρώπων του.

Στη νέα πλατφόρμα που σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 θα μπουν φυσικά σχεδόν όλες οι σειρές του καναλιού όλα αυτά τα χρόνια ενώ το περιεχόμενο θα εμπλουτιστεί και με ξένες παραγωγές. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά το λανσάρισμα της πλατφόρμας αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η σειρά θα κάνει μικρό χρονικό άλμα λίγων μηνών και οι εξελίξεις θα μεταφερθούν στην περίοδο της χούντας. Η κόντρα των Σεβαστών με τις Σταμίραινες περνάει πλέον και σε πολιτικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.