Κρίσιμες αποφάσεις για τον Αντώνη Κανάκη

Κρίσιμες αποφάσεις για τον Αντώνη Κανάκη

Προβληματισμός για τα σχέδια της νέας σεζόν.

Δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση σχετικά με την παραμονή του Αντώνη Κανάκη στο OPEN ή την αποχώρησή του από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia, ο παρουσιαστής είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, υποστηρίζοντας πως είχε χρόνια να απολαύσει ένα τόσο ευχάριστο κλίμα στις εκπομπές του.

Πράγματι, τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κανάλι όσο και στο τηλεοπτικό κοινό, γεγονός που ικανοποίησε στο έπακρο όλη την ομάδα με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε άψογο κλίμα και με πολλή όρεξη.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με τον σταθμό δεν έχει ανανεωθεί παρά το γεγονός πως το OPEN έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμα της νέας σεζόν και τις δύο εκπομπές. Αιτία; Η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με το «χτίσιμο» του προγράμματος, μετά τις αποχωρήσεις ανθρώπων μπροστά και πίσω από της τις κάμερες του σταθμού.

Το μόνο βέβαιο είναι πως μέσα στον Αύγουστο ο Κανάκης θα κληθεί να δώσει την οριστική του απάντηση, η οποία ελπίζουμε να είναι θετική καθώς την επιτυχημένη συνταγή… δεν την χαλάς.