Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Έρχεται κι άλλη σειρά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Επένδυση στη μυθοπλασία από τη Δημόσια τηλεόραση.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει τη νέα σεζόν η ΕΡΤ. Η Δημόσια τηλεόραση έχει ως στόχο να καταφέρει να είναι ανταγωνιστική ως προς τα ιδιωτικά κανάλια. Αυτό άλλωστε έχουν τονίσει οι νέοι επικεφαλής της Δημόσιας τηλεόρασης.

Η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει ήδη την ενίσχυση του ψυχαγωγικού τομέα ήδη από τον μήνα αυτό. Πρόσφατα έκανε πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή στην παρουσίαση ενώ σε λίγες μέρες βγαίνει στον αέρα και το «φλΕΡΤ» με την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη στην παρουσίαση.

Μην ξεχνάμε ότι στο πρόγραμμα υπάρχει και η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη στην παρουσίαση. Όπως φαίνεται όμως ο σχεδιασμός δε θα σταματήσει εκεί αφού στο πρόγραμμα θα μπουν και σειρές.

Έρχεται κι άλλη σειρά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Realife» η διοίκηση της ΕΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις με το δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου για τη δημιουργία νέας σειράς. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών ετοιμάζει κωμική σειρά και είναι ένα βήμα πριν να δώσει τα χέρια με την διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης.

Σημειώνεται ότι η ΕΡΤ έχει στα σκαριά και καθημερινή σειρά που βασίζεται σε ξένο φορμάτ σε παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη, που εγκρίθηκε μάλιστα πρόσφατα από το διοικητικό συμβούλιο. Στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης θα ενταχθεί και η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.