«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό»: Κι όμως βρέθηκε δημοσιογράφος να κατακρίνει την αντίδραση της Ευλαμπίας Ρέβη (Pic)

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό»: Κι όμως βρέθηκε δημοσιογράφος να κατακρίνει την αντίδραση της Ευλαμπίας Ρέβη (Pic)

Τι ανέφερε στο twitter.

Τον γύρο των κοινωνικών δικτύων κάνει η αντίδραση της Ευλαμπίας Ρέβη κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για τις πυρκαγιές. Η δημοσιογράφος του Open βρήκε έναν ηλικιωμένο κύριο ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα να σώσει το σπίτι του από τη φωτιά.

Ο ηλικιωμένος με το ζόρι μπορούσε να πάρει καταβρέχοντας το σπίτι για να μην παραδοθεί στις φλόγες. Η δημοσιογράφος συμμεριζόμενη το δράμα του είπε ότι θα του δώσει μία μάσκα, ενώ λίγο αργότερα βλέποντάς τον να κλαίει ξέσπασε και η ίδια σε λυγμούς.

Στα κοινωνικά δίκτυα ξέσπασε ένα κύμα συμπαράστασης προς τον ηλικιωμένο κύριο και αποθέωσης για την στάση της δημοσιογράφου.

Όχι όμως από όλους. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Τρουπιώτης κατέκρινε μέσω twitter την στάση της δημοσιογράφου Ευλαμπίας Ρέβη τονίζοντας ότι αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Δεν ήταν λίγοι που απάντησαν στον ίδιο, ανάμεσά τους και ο Μιχάλης Ιγνατίου.

«Συγγνώμη που θα σας χαλάσω λίγο το συγκινητικό κλίμα, αλλά το κλάμα δημοσιογράφου την ώρα του ρεπορτάζ, μπορεί να είναι συγκινητικό, τρυφερό αλλά και να δίνει τηλεθέαση, αλλά δεν είναι Δημοσιογραφία.

Συγγνώμη, αλλά έτσι είναι επαγγελματικά αν το κοιτάμε…

Ευλαμπία Ρεβη» ανέφερε ο Πέτρος Τρουπιώτης.

«Αγαπητέ συνάδελφε, δεν θα συμφωνήσω με το σχόλιο σου. Ήταν μία εξαιρετικά ανθρώπινη στιγμή. Επειδή σε γνωρίζω καλα, θα έκανες το ίδιο Πέτρο» ανέφερε ο Μιχάλης Ιγνατίου σε απάντησή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.