Αυτά είναι τα ριάλιτι της νέας σεζόν

Αυτά είναι τα ριάλιτι της νέας σεζόν

Ποια κανάλια προτιμούν αυτή τη συνταγή.

Ανακάμπτουν την επόμενη σεζόν τα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση. Το συγκεκριμένο είδος μπορεί να μην ήταν προτιμητέο από τα κανάλια, λόγω της επένδυσης στη μυθοπλασία, ωστόσο τη νέα σεζόν αναμένεται σημαντικός αριθμός. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι τα ριάλιτι κέρδισαν σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού δίνοντας μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στους σταθμούς.

Αυτό που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον είναι το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι εγκλεισμού που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση επρόκειτο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο αλλά οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό ανέβαλλαν την πρεμιέρα του για το φθινόπωρο. Στην παρουσίαση θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Για το δεύτερο μισό της σεζόν αναμένεται στον ΣΚΑΪ το «Survivor» μετά τη διακοπή ενός χρόνου αλλά και το «My Style Rocks» που διακόπηκε αυτή τη σεζόν. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα το κανάλι θα βγάλει στον αέρα και ριάλιτι μεταμορφώσεων με την Ιωάννα Μαλέσκου και την Δούκισσα Νομικού να είναι υποψήφιες για την παρουσίασή του.

Αυτά είναι τα ριάλιτι της νέας σεζόν

Το χαρτί των ριάλιτι θα παίξει τη νέα σεζόν και ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας τη φετινή σεζόν δεν είχε καλά αποτελέσματα στα νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όπως έχει γίνει γνωστό το κανάλι θα βγάλει το πρώτο μισό της σεζόν τον «Εργένη» χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα υπάρξει παρουσιαστής ή παρουσιάστρια.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο κανάλι σχεδιάζεται και μαγειρικό ριάλιτι. Το όνομα του Έκτορα Μποτρίνι, μάστερ του είδους, έχει γραφτεί κατά κόρων χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί το παραμικρό από το κανάλι μέχρι σήμερα.

Αυτά είναι τα ριάλιτι της νέας σεζόν

Στα σίγουρα ποντάρει το Star για τη νέα σεζόν. Το κανάλι της Κηφισιάς θα μεταδώσει τον τρίτο κύκλο του «GNTM» που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού στο ριάλιτι μοντέλων θα συμμετάσχουν και άνδρες. Από εκεί και πέρα θα γίνουν και σημαντικές αλλαγές αφού η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα είναι στα νέα επεισόδια.

Για το δεύτερο μισό της σεζόν αναμένεται ο νέος κύκλος του «MasterChef». Στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν βρει την… χρυσή συνταγή που τρελαίνει τα μηχανάκια της Nielsen. Με μπόλικη ίντριγκα και έντονα στοιχεία ριάλιτι, ο μαγειρικός διαγωνισμός αποδεικνύεται λίρα εκατό στο πρόγραμμα του καναλιού. Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο του lockdown το Star βρέθηκε στην πρώτη θέση αφού δε μετάδιδε επαναλήψεις σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.