Και όμως δεν κάνει πλάκα: Ο τίτλος της 2ης ταινίας του Σεφερλή ξεπερνάει ακόμα και το «Χαλβάη 5-0»

Ο Σεφερλής στη θέση του «YFSF» στον ΑΝΤ1;

Ποια είναι τα σχέδια του καναλιού.

Σαρωτικές αλλαγές έφερε στα τηλεοπτικά προγράμματα η επέλαση του κορωνοϊού και στην Ελλάδα. Ο φονικός ιός οδήγησε τηλεοπτικά προγράμματα στην αναβολή, αλλά και ανέβαλε πρεμιέρες, ενώ για αρκετό χρονικό διάστημα η ψυχαγωγία μπήκε στον «πάγο».

Σταδιακά επιστρέφει και η ελληνική τηλεόραση στην κανονικότητα. Βεβαίως οι παραγωγές θα πρέπει να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων και συγχρωτισμού που έχει ορίσει το υπουργείο Υγείας.

Κάπως έτσι ακυρώθηκε το «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1. Το show μεταμφιέσεων έκανε πρεμιέρα προ κορωνοϊού, αλλά η επέλαση του ιού στην Ελλάδα οδήγησαν στην αναβολή του. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν τελικά να μην βγεί το υπόλοιπο στον αέρα τον Σεπτέμβριο κι έτσι αναμένεται νέος κύκλος το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει το «TV24» ο Μάρκος Σεφερλής προορίζεται να πάρει τη θέση του το βράδυ της Κυριακής.

Όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου, θα κάνει το δικό του show με μπόλικες δόσεις σάτιρας. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η σάτιρα είναι ένα είδος που ο Μάρκος Σεφερλής γνωρίζει πολύ καλά. Μην ξεχνάμε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έχει συνεργασία με το κανάλι του Αμαρουσίου που προβάλει τις θεατρικές του παραστάσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.