Μεγάλη μεταγραφή για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα…

Μεγάλη μεταγραφή για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα…

Πού θα τον δούμε τη νέα σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι αυτή την περίοδο από τους πιο δημοφιλής stand up ηθοποιούς στην Ελλάδα. Ξεκινώντας πριν από αρκετά χρόνια στο ραδιόφωνο, η συμμετοχή του στα σκετσάκια του netwix εκτόξευσε τη δημοφιλία του στα ύψη.

Ο περίφημος «Κυρ Αλέκος», ο έφορος των τοπικών ομάδων μπάσκετ, χαρακτήρας που φτιάχτηκε για τις ανάγκες ενός επεισοδίου έγινε viral. Την ατάκα του «καλός – καλός» με την χαρακτηριστική κίνηση του κεφαλιού τη συναντούσες παντού.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάνει εκπομπές το πρωί στο ραδιόφωνο, ενώ πλέον διατηρεί το δικό του κανάλι του youtube. Κάνει φυσικά και παραστάσεις stand – up comedy οι οποίες σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα ο γνωστός κωμικός να εξαργυρώσει την επιτυχία του στο ίντερνετ και να μεταπηδήσει στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το «Έθνος» ο δημοφιλής κωμικός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αλέξανδρος Τσουβελάς είναι πιθανό να παρουσιάσει on the road παιχνίδι που θα μεταδίδεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το netwix με το οποίο συνεργαζόταν ο κωμικός ήταν του ομίλου ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.