«MasterChef 5»:  Έρχεται με τεράστιες αλλαγές

«MasterChef 5»: Έρχεται με τεράστιες αλλαγές

«Ξεχάστε όσα ξέρατε, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο».

Με σαραντάρια στους πίνακες τηλεθέασης αποχαιρέτησε το κοινό το «MasterChef 4», το οποίο φέτος σημείωσε την πιο επιτυχημένη σεζόν του στο Star.

Με την τηλεθέαση να έχει χαρίσει στο Star με ευκολία την κυριαρχία στην prime time, το κανάλι κυκλοφόρησε ήδη το τρέιλερ συμμετοχών για τον τέταρτο κατά σειρά κύκλο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2020 – 2021.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, από τη μεριά του, φρόντισε να προετοιμάσει τους τηλεθεατές για τις τεράστιες που επιφυλάσσει το σόου σε παίκτες και τηλεθεατές, με τις δηλώσεις του να ιντριγκάρουν.

«Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί… Ό,τι ξέρουμε εμείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5! Πάμε με φόρα…», είπε χαρακτηριστικά βάζοντας μας για τα καλά στο κλίμα.

Τίποτα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από πλευράς Star σχετικά με όσα θα αλλάξουν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως είναι πολύ νωρίς καθώς μας χωρίζει περίπου μισός χρόνος από τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.