Ποιους θα δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Ποιους θα δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Τα πρόσωπα που συζητούν με το κανάλι.

Μεγάλη μεταγραφή θεωρείται αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία αποχωρώντας από την ομάδα του Star και το GNTM, εντάχθηκε στο δυναμικό του ALPHA και μάλιστα με δική της εκπομπή.

Το κανάλι αναζητά ήδη την ομάδα που θα την πλαισιώσει στο νέο της εγχείρημα, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη για όσα ξεκινούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα», το κανάλι μελετά ήδη την πιθανότητα να ενταχθούν στο νέο καθημερινό magazino με παρουσιάστρια την Ηλιάνα, συνεργάτες που αφήνει πίσω της η Ελένη Μενεγάκη. Αυτή τη στιγμή, ο ALPHA βρίσκεται σε αναζήτηση αρχισυντάκτη και συντακτικής ομάδας, ωστόσο σε ό,τι αφορά στο πάνελ της Ηλιάνας, συζητούν ήδη δύο ονόματα. 

Το πρώτο είναι αυτό του Δημήτρη Παπανώτα, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ λήγει με το τέλος της σεζόν. Η δεύτερη πιθανή συνεργάτιδα της Παπαγεωργίου είναι η ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα με την οποία η ίδια είναι φίλες, ενώ ανήκει και στην ομάδα που μανατζάρει η Έλενα Χριστοπούλου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.