Επίσημο: Αυτό το talent show επιστρέφει στο Mega

Επίσημο: Αυτό το talent show επιστρέφει στο Mega

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός.

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες με κάθε επισημότητα. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ρίξει στη «μάχη» κάποια από τα όπλα τους προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Όπως όλα δείχνουν η χρονιά θα έχει πολλές εκπλήξεις. Μία από αυτές αφορά το Mega, που έκανε πολλές κινήσεις στο τηλεοπτικό παζάρι κι όπως φαίνεται δε θα σταματήσει εδώ αφού ενισχύει το πρόγραμμά του.

Στο κανάλι, που έχει έδρα τη Λεωφόρο Συγγρού, θα ξεκινήσει και talent show.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Πρόκειται για το «X-Factor» που έρχεται στο πρόγραμμα του Mega χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το «X-Factor» θεωρείται από τα μεγαλύτερα μουσικά show στον κόσμο. Πρόκειται για μία ιδέα του Simon Cowell και μεταδίδεται σε πάνω από 80 χώρες σε όλον τον κόσμο σημειώνοντας εντυπωσιακή επιτυχία.

Το «X- Factor» ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία στην Ελλάδα το 2008 από τον ΑΝΤ1. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΣΚΑΪ κι έπειτα στο Open. Συνολικά έχουν μεταδοθεί στην Ελλάδα έξι κύκλοι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.