Διάψευση ΣΚΑΪ για Γιώργο Λιάγκα

Δυσάρεστα νέα για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα

Τι θα γίνει με τον παρουσιαστή.

Ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ τη σεζόν που ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό. Για τη μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ χύθηκε πολύ μελάνι όπως και για την πορεία της εκπομπής του μέσα στη σεζόν.

Η εκπομπή βρέθηκε στο επίκεντρο και μέσα στον χειμώνα λόγω των σχολίων του πάνελ αλλά και του ίδιου του παρουσιαστή για την παρενόχληση φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Ο ξεσηκωμός στα social media και όχι μόνο έφεραν το κανάλι αλλά και τον παρουσιαστή σε θέση απολογούμενου.

Τελικά το ΕΣΡ αποφάσισε την αναστολή μετάδοσης της εκπομπής για μία εβδομάδα, ενώ το κανάλι κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ. Η υπόθεση αυτή όμως ήταν αρκετή για να κλονίσει τις σχέσεις του παρουσιαστή με τον σταθμό.

Δυσάρεστα νέα για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες και δεν αναμένεται να επανέλθει τον Σεπτέμβριο. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα είτε θα παραμείνει στο κανάλι χωρίς όμως να παρουσιάσει κάποιο πρότζεκτ, είτε θα επιχειρηθεί να βρεθεί η χρυσή τομή για σπάσιμο του συμβολαίου του. Όσον αφορά στην αντικατάστασή του, έχει γραφτεί το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου που προορίζεται για μεσημεριανό μαγκαζίνο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Κρήτη TV είναι από τα πρόσωπα που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.