Άγριες Μέλισσες: Το εξόφθαλμο σκηνοθετικό λάθος που δεν πρόσεξε κανείς (Pic)

«Άγριες Μέλισσες»: Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά του ΑΝΤ1

Η σειρά θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Είναι αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν που ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό. Οι «Άγριες Μέλισσες» κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Το γεγονός ότι πρόκειται για καθημερινή σειρά εποχής έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές. Είναι ενδεικτικό ότι η σειρά έφτασε να χτυπάει ακόμη και 40ρια παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό που είχε απέναντί της.

Οι «Άγριες Μέλισσες» σταμάτησαν σχεδόν για δύο μήνες λόγω της πανδημίας και αυτό όπως φαίνεται στοίχισε στα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι οι επιδόσεις της δεν παραμένουν υψηλές για τα δεδομένα της prime time ζώνης.

«Άγριες Μέλισσες»: Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά του ΑΝΤ1

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του ΑΝΤ1 η πρώτη σεζόν θα ολοκληρωνόταν στα 150 επεισόδια. Ωστόσο όπως φαίνεται δε θα φτάσει σε αυτό το νούμερο αφού το φινάλε έχει προγραμματιστεί για αρχές Ιουλίου.

Ο τρόπος που θα τελειώσει η σειρά κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από τους δημιουργούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό βέβαια η σειρά θα έχει και δεύτερο κύκλο που θα βγει τη σεζόν που μας έρχεται το φθινόπωρο. Αυτή την εβδομάδα τελειώνουν οι σειρές «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην Ψαρώνεις» που δε θα έχουν νέα επεισόδια. Στις 10 Ιουλίου θα αποχαιρετήσει το κοινό και η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» που ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.