«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Επιστρέφει σε κανάλι - έκπληξη!

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» | Ο επικρατέστερος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1

Οι φήμες και η αλήθεια.

Στο β’ μισό της σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που στην επιστροφή του θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι για την παρουσίασή του -σε αντίθεση με ό,τι ακούγεται τους τελευταίους μήνες- δεν ήταν πολλά, καθώς το κανάλι εξαρχής θεωρούσε δεδομένη την εμπλοκή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως ειπώθηκε στο «Super Κατερίνα», μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο Γρηγόρης που πρότεινε στον ΑΝΤ1 την επιστροφή του «Εκατομμυριούχου», τον οποίο μάλιστα αυτοπροτάθηκε να παρουσιάσει.

Παρά το όσα γράφονται, δεν υπάρχει καμία «εμπλοκή» σε ό,τι αφορά στην επιθυμία του παρουσιαστή να αναλάβει το project, καθώς το παιχνίδι δεν θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στην τρέχουσα σεζόν, μαζί με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δηλαδή, στο οποίο επίσης θα συμμετάσχει ο Αρναούτογλου ως κριτής.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γρηγόρης να βρεθεί με δύο εκπομπές κατά το α’ και δύο εκπομπές κατά το β’ μισό της σεζόν. Την πρώτη με το «The 2Night Show» και το «Έλλάδα έχεις ταλέντο», και τη δεύτερη επίσης με το late night του και τον «Εκατομμυριούχο».

Μέχρι στιγμής, πάντως, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει»…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.