Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Με δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Με δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

Τι συμβαίνει με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ μέσα στο καλοκαίρι. Η ξανθιά παρουσιάστρια έμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός τηλεόρασης ωστόσο επέστρεψε δριμύτερη.

Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ακούστηκε για την παρουσίαση του «Αγρότη» που θα ήταν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν προχώρησε στο κανάλι του Φαλήρου, χωρίς να αποκλείεται να το δούμε στο μέλλον.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι στην εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» που βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Δεν αποκλείεται πάντως να τη δούμε και σε δεύτερο πρότζεκτ στο κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρόμπολα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενδέχεται να παρουσιάσει εκπομπή υποστηρικτική στο «Survivor» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν η εκπομπή θα είναι το «Survivor Πανόραμα» ή κάτι διαφορετικό. Όπως αναφέρθηκε, το πιο πιθανό είναι η εκπομπή να πάρει θέση στο μεσημεριανό πρόγραμμα του καναλιού.

Μην ξεχνάμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης. Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε συμμετάσχει στο «Survivor» τη δεύτερη χρονιά μετάδοσής του στον ΣΚΑΪ, με την παρουσία της να συζητείται αρκετά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.