Ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο καλύτερος showman της ελληνικής τηλεόρασης

Αναστάτωση στο J2US | Διαγωνιζόμενη διαγνώστηκε με κορωνοϊό και ακόμα μία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Σωτηρία» με έντονα συμπτώματα

Ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με το show αυτό το Σάββατο.

Μεγάλο θέμα με τον κορωνοϊό αντιμετωπίζει και πάλι το «Just the 2 of Us» στον ALPHA. Την περσινή σεζόν που το show μεταδιδόταν στο Open είχε αναβληθεί αρκετές φορές λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και ανθρώπων της παραγωγής.

Όπως φαίνεται η παραγωγή αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα μόλις λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα. Θυμίζουμε ότι φιλανθρωπικό show ξεκίνησε το Σάββατο, κάνοντας μάλιστα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα μέσω instagram κόλλησε κορωνοϊό και η μετάδοση του show αυτή την εβδομάδα κρίνεται αμφίβολη.

«Κάπως, κάπου άρπαξα τον Covid. Βγήκα θετική τη Δευτέρα, αλλά ευτυχώς δεν κόλλησα κανένα. Το περνάω σχετικά ελαφριά, αλλά έχω χάσει τη γεύση μου» ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα. Η τραγουδίστρια που συμμετέχει και στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού είναι ζευγάρι με τον Νικόλα Μπάρκουλη στο show.

Θέμα με τον ιό, πολύ πιο σοβαρό φαίνεται ότι αντιμετωπίζει και η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια, που κάνει ντουέτο με τον Μαρίνο Κόνσολο σύμφωνα με ρεπορτάζ του iciao.gr είχε έντονη δύσπνοια και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Τρίτη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσιάζει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Το γνωστό μοντέλο, που επίσης συμμετέχει στο show τραγουδιού, είναι σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.