Ναστάζια Μητροπούλου: Η εικόνα της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της (Vid)

Ναστάζια Μητροπούλου: Η εικόνα της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της (Vid)

Τη γνωρίσαμε ως κορίτσι του Θέμου.

Τη Ναστάζια Μητροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «Όλα», του Θέμου Αναστασιάδη, αλλά μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή, χάθηκαν τα ίχνη της.

Δεν βρέθηκε ποτέ ξανά κάπου τηλεοπτικά και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ναστάζια βρέθηκε τηλεοπτικά στην εκπομπή Live News στο MEGA και μίλησε για πρώτη φορά για τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφό της πριν από 3 χρόνια.

Κάποιος που ακούει για ξυλοδαρμό, σίγουρα φαντάζεται πράγματα, αλλά δεν πάει ο νους του σε αυτό που υπέστη η κοπέλα. Η Ναστάζια Μητροπούλου δείχνει με θάρρος τα σημάδια στο σώμα της και τους μώλωπες που είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, να κάνει εγχείρηση και ακόμα δεν έχει αναρρώσει, ενώ έχει περάσει από τρία χειρουργεία συνολικά.

Όχι μόνο ψυχικά, που είναι λογικό να φέρει ένα βαρύτατο τραύμα, αλλά και σωματικά, με το  σώμα της να πονάει σε αρκετά σημεία.

«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι πολύ άσχημες. Κλωτσιές στη μέση. Χρησιμοποιούσε και λεκτική και σωματική βία. Το έκρυβα από τους δικούς μου και δεν έλεγα τίποτα. Αυτό είναι και το άσχημο. Ότι φοβόμουν να το πω. Κακώς φοβόμουν να το πω. Η τελευταία φορά ήταν τόσο άσχημη που δεν γινόταν να κρυφτεί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Τότε φάνηκε όλη η αλήθεια. Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από τις κλωτσιές και έπρεπε να μου κάνουν εγχείρηση πρώτα στη μέση».

Η Ναστάζια Μητροπούλου ήταν τόσο φοβισμένη στην αρχή, που είχε αιτιολογήσει τις πληγές και τα σημάδια σε μια πτώση από τις σκάλες. Ενάμιση χρόνο μετά βρήκε το κουράγιο να μιλήσει ανοιχτά για όσα τράβηξε από τον σύντροφό της και έδειξε στο Facebook τι της προκάλεσε.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:«Νιώθω δικαιωμένη. Το να αποκαλύψω ένα τόσο προσωπικό ζήτημα μού ήταν δύσκολο, αλλά στο τέλος ελευθερώθηκα. Όλο αυτό που έζησα με έκανε πιο δυνατή και πιο προσεκτική όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν τραυματίζεσαι είτε ψυχικά είτε σωματικά, πάντα μένουν σημάδια και ουλές. Το θέμα είναι πώς θα τα διαχειριστείς.

Δόξα τω Θεώ, έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι εκεί σε ό,τι και αν μου συμβεί. Έχω κάνει δύο επεμβάσεις λόγω της σωματικής βίας που ασκήθηκε πάνω μου, καθώς είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα και τώρα έχω μια ακόμα επέμβαση που πρέπει να κάνω, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ θετικά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.