Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

Big Brother | Κόβεται ή συνεχίζει στον ΣΚΑΪ;

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν δικαιολογούν τέτοια επιμονή.

Ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ δεν έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κι αν δεν υπήρχε λίγο ο έρωτας μεταξύ Ανχελίτας και Παναγιώτη, με το ζόρι θα γνώριζαμε τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Μπορεί να έχει συμπληρωθεί μόλις ένας μήνας από την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σεζόν και το δείγμα να είναι μικρό, αλλά στο κανάλι του Φαλήρου δε θέλουν να δουν την επένδυσή τους να συνεχίζει σε αυτόν τον ρυθμό.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης προκάλεσαν συζητήσεις επί συζητήσεων στη διοίκηση του σταθμού, δηλαδή την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε φημολογία ότι είναι στο τραπέζι η πιθανότητα το πρόγραμμα να διακοπεί.

Σε αντίθεση, όμως, με μια σειρά ή μια εκπομπή, τα ριάλιτι δεν είναι εύκολο να κοπούν έτσι απλά.

Η μόνη εφικτή λύση είναι να γίνονται αποχωρήσεις με μεγαλύτερη συχνότητα. Θα φανεί στο μέλλον αν θα συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και οι ιθύνοντες τον ΣΚΑΪ επέλεξαν να δώσουν μια νέα ώθηση στο «Big Brother», προσθέτοντας τρεις νέους παίκτες, οι οποίοι σίγουρα δεν επελέγησαν τυχαία, αλλά με γνώμονα να δημιουργήσουν εντάσεις που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.