Νέα εκπομπή στον ALPHA - Ποιοι θα την παρουσιάζουν

Νέα εκπομπή στον ALPHA – Ποιοι θα την παρουσιάζουν

Νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού.

Στην αναθεώρηση των προγραμμάτων τους έχουν προχωρήσει τα κανάλια.

Η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει πλήξει όλον τον κόσμο έχει αναγκάσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους. Η ενημέρωση αυξήθηκε σημαντικά ενώ σε μεγάλο μέρος της ψυχαγωγίας έχει μπει άνω τελεία.

Στον «πάγο» έχουν μπει τρία ψυχαγωγικά shows και 12 σειρές. Τα γυρίσματα φυσικά έχουν σταματήσει και ουδείς γνωρίζει πότε θα επανέλθουν στην κανονικότητα. Σημειώνεται ότι όλη η χώρα έχει μπει σε καραντίνα εδώ και μέρες ενώ από την αρχή της εβδομάδας περιορίστηκαν και οι άσκοπες μετακινήσεις.

Από τον γενικό κανόνα που επικρατεί στην τηλεόραση δε θα μπορούσε να ξεφύγει ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας προσάρμοσε το πρόγραμμά του στις ανάγκες της εποχής, μεγάλωσε σε διάρκεια το δελτίο ειδήσεων ωστόσο δεν έκανε προσθήκες εκπομπών.

Όλα αυτά μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 16:30 όπου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr μπαίνει στο πρόγραμμα εκπομπή για τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και η Εύη Φραγκάκη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θα συνεχίσει με τον «Οδηγό καλής ζωής» κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν ισχύει το ίδιο για την Εύη Φραγκάκη που όσο θα διαρκέσει η εκπομπή δε θα εμφανίζεται σε αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ξανθιά δημοσιογράφος επιστρέφει δυναμικά στην ενημέρωση. Σημειώνεται ότι ήταν για πολλά χρόνια στην εκφώνηση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.