Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η εικόνα που θέλουμε να ξεχάσουμε

Η Φάρμα | Νωρίτερα η πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Ποια είναι τα σχέδια του καναλιού του Αμαρουσίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τα κανάλια ήδη κάνουν τον προγραμματισμό τoυς προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού.

Για το δεύτερο μισό της σεζόν προγραμματίζεται η πέμπτη χρονιά του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου μετά την περσινή του επιτυχία.

Η πρεμιέρα του θα συμπαρασύρει κι άλλους σταθμούς στο πλαίσιο του ανταγωνισμού φυσικά

Κάπως έτσι ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει νωρίτερα τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας». Το ριάλιτι ξεκινά γυρίσματα μέσα στον Νοέμβριο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 θέλει ένα cast πολύ δυνατό με παίκτες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το αρχικό πλάνο ήταν η προβολή να ξεκινήσει αρχές Γενάρη, αλλά η πρεμιέρα του «Survivor» στις 19 Δεκεμβρίου, αλλάζει τα σχέδια. Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας» να ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα από το αντίπαλό πρόγραμμα και μπορεί ακόμα νωρίτερα.

Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης. Σημειώνεται ότι ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας» θα γυριστεί σε νέα τοποθεσία αφού οι εγκαταστάσεις στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καταστράφηκαν ολοσχερώς.