Γιώργος Τσαλίκης VS ΣΚΑΪ | Κίνηση ανακωχής εν όψει της δικαστικής τους διαμάχης

Γιώργος Τσαλίκης VS ΣΚΑΪ | Κίνηση ανακωχής εν όψει της δικαστικής τους διαμάχης

Στο κανάλι του Φαλήρου επιχειρούν να χτίσουν γέφυρα επικοινωνίας με τον τραγουδιστή.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ είχαν αποφασίσει να συνεργαστούν, με τον τραγουδιστή να καλείται να αναλάβει την παρουσίαση του «Big Brother 2».

Όμως το ότι ο τραγουδιστής βγήκε και αποκάλυψε στα μέσα ότι θα το παρουσιάσει, αποτέλεσε για τον ΣΚΑΪ σπάσιμο ρήτρας εχεμύθειας, βάσει της οποίας ο Τσαλίκης τέθηκε εκτός κάδρου. Αυτό πυροδότησε μια ανταλλαγή δηλώσεων και εξωδίκων, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε λύση διαφορών με δικαστικό τρόπο.

Κι ενώ  η δικαστική διαμάχη αναμένεται να ξεκινήσει εντός μερικών εβδομάδων, από το κανάλι του Φαλήρου θέλουν να αποφύγουν κάτι τέτοιο, ίσως και γιατί αναγνωρίζουν πως δεν χειρίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περίπτωση του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος είχε αναρτήσει άλλωστε και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το κανάλι.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» από τη δημοσιογράφο Ναταλία Ανδρικοπούλου, στον ΣΚΑΪ προσανατολίζονται στο να προτείνουν νέα συνεργασία στον Γιώργο Τσαλίκη, για άλλο πρότζεκτ προφανώς, με την ελπίδα ο τραγουδιστής να πάρει πίσω την αγωγή του.

Το πρότζεκτ που ακούγεται είναι το «Masked Singer», για το οποίο αναφέρεται πως θα παρουσιάσει ο Μουτσινάς, με τον Τσαλίκη να προτείνεται για θέση κριτή.

Η επίσημη πρόταση, πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα…

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση που είχε κάνει στις 16 Ιουνίου.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.