«Αυτοψία»: Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ για τις αντιδράσεις για την εκπομπή στις Φυλακές Τρίπολης (Vid)

«Αυτοψία»: Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ για τις αντιδράσεις για την εκπομπή στις Φυλακές Τρίπολης (Vid)

Τι είπε ο παρουσιαστής.

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η εκπομπή «Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης και ήταν αφιερωμένη στις φυλακές της Τρίπολης. Στις συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάσταση κρατούνται οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ανάμεσά τους είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αμφότεροι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι με την κατηγορία του βιασμού εκτός των άλλων.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή μεταξύ άλλων ότι οι φυλακισμένοι, οι στιγματισμένοι, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία όταν θα βγουν μετά ενώ πρόσθεσε ότι δείχνει κατανόηση στους βιαστές της συγκεκριμένης φυλακής, αφού και αυτοί είναι άνθρωποι. Υπήρξαν αναφορές για το πόσο καλή δουλειά γίνεται στις φυλακές Τριπόλεως αλλά και για την πολύ καλή παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης εκεί.

Οι αντιδράσεις κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα ήταν σημαντικές. Ο δημοσιογράφος απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου για τα διάφορα σχόλια που ειπώθηκαν για την «Αυτοψία» και τον τρόπο που επέλεξε να παρουσιάσει το θέμα.

«Ήταν ένα θέμα που είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Άποψή μου είναι ότι ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει δικαίωμα να μιλήσει κάποια στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι συμφωνούμε μαζί του, ούτε ότι είναι αθώος, ούτε ότι δεν πρέπει να πληρώσει για ό,τι κάνει» σημείωσε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.