«Η Φάρμα»: Οι δύο celebrity γυναίκες που «εισβάλλουν» στο ριάλιτι μετά την πρεμιέρα (Pics)

Σάκης Τανιμανίδης | Αυτό είναι το project που φέρνει στην Ελλάδα

Ποια είναι τα σχέδια του παρουσιαστή.

Για τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» προετοιμάζεται πυρετωδώς ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα είναι και φέτος στο τιμόνι του ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, που αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τα σχέδιά του όμως δεν περιορίζονται μόνο στην παρουσίαση. Όπως είναι γνωστό ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δική του εταιρεία παραγωγής και πρόσφατα ταξίδεψε στις Κάννες όπου λαμβάνει χώρα το τηλεοπτικό «παζάρι» κάθε χρόνο.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» ο Σάκης Τανιμανίδης σημείωσε ότι εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης «Dragons’ Den» στην Ελλάδα.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν ισχύει η είδηση ότι αγόρασε τα δικαιώματα για ένα μεγάλο project, υποστήριξε: «Εσύ πού τα μαθαίνεις αυτά; Ναι, ισχύει. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα, που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα του Dragons’ Den». 

Πρόκειται για φορμάτ που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία. Στη συνέχεια πουλήθηκε σε πολλές εταιρίες παραγωγής σε όλον τον κόσμο. Στη Μεγάλη Βρετανία μάλιστα μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 18 σεζόν.

Το σόου δίνει σε πολλούς επιχειρηματίες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις διαφορετικές επιχειρηματικές τους ιδέες σε μια ομάδα πέντε πλούσιων επενδυτών, τους «Δράκους», όπως αναφέρει και ο τίτλος της εκπομπής. Οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν προτείνουν χρηματοοικονομικές επενδύσεις ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα μερίδιο της εταιρείας σε αντάλλαγμα.

Μένει να δούμε σε ποιο κανάλι θα δούμε το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει υπογράψει συνεργασία με τον ΑΝΤ1 που αφορά κι άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ όχι μόνο τη «Φάρμα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.