The Voice | Αυτή είναι η εντυπωσιακή αντικαταστάτρια της Λάουρα Νάργες (Vid)

The Voice | Αυτή είναι η εντυπωσιακή αντικαταστάτρια της Λάουρα Νάργες (Vid)

Η αναζήτηση της παραγωγής έλαβε τέλος.

Σχετικά γρήγορα ολοκληρώθηκε η αναζήτηση της αντικαταστάτριας της Λάουρα Νάργες στα παρασκήνια του «The Voice». Η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με το talent show εντελώς ξαφνικά αφήνοντας την παραγωγή αποσβολωμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου η αντικαταστάτρια της Λάουρα έχει ήδη βρεθεί. Πρόκειται για την ξανθιά ηθοποιό, Βίκυ Κάβουρα που ήταν στα παρασκήνια του «Just the 2 of Us» που μεταδόθηκε στο Open.

Ωστόσο σύμφωνα με τη δημοσιογράφο δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι ακόμη.

Η Λάουρα Νάργες πάντως απέφυγε να σχολιάσει την αποχώρησή της από το «The Voice». Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τη συνάντησε ωστόσο ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της. «Δεν είμαι σε μια φάση ακόμα, προς το παρόν, που να θέλω να μιλήσω και να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι. Δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να το σεβαστείτε. Μου είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τη δεδομένη στιγμή»

«Θα τα πούμε αυτά τα πράγματα όλα αναλυτικά. Θέλω λίγο χρόνο για μένα αυτή τη στιγμή, χωρίς να κάνω κάποια δήλωση» κατέληξε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.