Αυτές θα είναι οι σειρές του ALPHA τη νέα σεζόν

Αυτές θα είναι οι σειρές του ALPHA τη νέα σεζόν

Ποια είναι τα σχέδια του καναλιού.

Διαφορετική στρατηγική θα ακολουθήσει τη νέα σεζόν ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας στοχεύει να διεκδικήσει και πάλι την πρωτιά, αφού αυτή τη σεζόν που ολοκληρώνεται έμεινε πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό.

Αυτό φέρνει αλλαγή στα σχέδια του καναλιού για τη σεζόν που μας έρχεται. Όπως έχει γίνει γνωστό στο πρόγραμμα του καναλιού θα προστεθεί μία δραματική σειρά. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλος θα έχουν η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Γιώργης Χρυσοστόμου.

Σύμφωνα με την υπόθεση, μία νοσοκόμα που πέφτει θύμα βιασμού από έναν από τους τρεις γιους μίας πλούσιας επιστρέφει προκειμένου να πάρει εκδίκηση. Στο ρόλο της νοσοκόμας θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τη Μαίρη Μήνα, με σημαντική πορεία στο θέατρο.

Αυτές θα είναι οι σειρές του ALPHA τη νέα σεζόν

Πράσινο φως για τη νέα σεζόν πήραν και οι δύο κωμικές σειρές του καναλιού. Το «Έλα στη Θέση μου» θα μεταδίδεται για πέμπτη σεζόν, ενώ το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα γίνει η μακροβιότερη κωμική σειρά στην ελληνική τηλεόραση αφού τα μεταδίδεται για όγδοη σεζόν.

Από εκεί πέρα στο πρόγραμμα του καναλιού θα υπάρχουν και ριάλιτι. Ο «Εργένης» είναι το πρόγραμμα στο οποίο ο ALPHA ποντάρει πολλά την επόμενη σεζόν. Ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα υπάρξει παρουσιαστής ή παρουσιάστρια.

Σε πολλές εκδοχές του εξωτερικού δεν υπάρχει βασικός παρουσιαστής. Ακόμη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο πρόγραμμα της νέας σεζόν θα υπάρχει και μαγειρικό ριάλιτι με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.