«Ράδιο Αρβύλα» | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

«Ράδιο Αρβύλα» | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Πρεμιέρα έκανε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επανήλθαν στο πρόγραμμα του καναλιού μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών το 2018.

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» πήρε σκυτάλη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τεράστιο αφού οι αναφορές στο twitter ήταν δεκάδες χιλιάδες.

Τι τηλεθέαση έκανε όμως η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε 18,2% στο γενικό σύνολο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Την ίδια ώρα η σειρά «Άσε μας ρε μαμά» έφτασε στο 12,4% και το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» το 8,1%.

Στο δυναμικό κοινό τα νούμερα ήταν ακόμη καλύτερα για τη σατυρική εκπομπή του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα στοιχεία η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε 20,6% στις ηλικίες 18-54 ετών. Ακολούθησε η σειρά «Άσε μας ρε μαμά» με 13,7% και το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με 5,9%.

Η εκπομπή έκανε μία δυναμική αρχή στους πίνακες τηλεθέασης. Μένει να δούμε αν θα κρατήσει τα ποσοστά της και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.