Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο «Εκατομμυριούχος»; (Vid)

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο «Εκατομμυριούχος»; (Vid)

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Ήταν από τα τηλεπαιχνίδια που συζητήθηκαν πολύ το φετινό καλοκαίρι. Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» επρόκειτο να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μετά την επιτυχημένη πορεία του για σχεδόν μία δεκαετία.

Το τηλεπαιχνίδι που με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Θοδωρή Αθεριδη στη συνέχεια άλλαξε τρεις φορές τηλεοπτική στέγη θα έβγαινε από τον ΑΝΤ1. Στην παρουσίαση θα ήταν μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ειδικό όρο που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του.

Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει μεγάλη ανατροπή σχετικά με την τύχη του τηλεπαιχνιδιού.

Όπως είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, το τηλεπαιχνίδι διεκδικείται και από το Star. Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέχεια στο θέμα αναφέροντας ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από την εταιρεία παραγωγής για το γεγονός ότι το τηλεπαιχνίδι δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.

Οι καθυστερήσεις αυτές έφεραν επαφές του Star με την συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου το κανάλι της Κηφισιάς να εξασφαλίσει τον «Εκατομμυριούχο». Οι άνθρωποι του καναλιού μάλιστα υπογράμμισαν στην παραγωγή ότι έχουν έτοιμο και τον παρουσιαστή στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως τονίστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκουν στην εταιρεία παραγωγής και όχι στον ΑΝΤ1. Αυτό σημαίνει ότι ο «Εκατομμυριούχος» θα μπορούσε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, ωστόσο όπως σημείωσε ο Γιώργος Σκρομπόλας κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Οι οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.