«Ράδιο Αρβύλα»: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

«Δεν μ’ αρέσει η σάτιρά σας»: Μετά τον Ζαραλίκο η Σάσα Σταμάτη «κόβει» και το «Ράδιο Αρβύλα»

Το βίντεο της εκπομπής για την τηλεπερσόνα.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της δημοσιογράφου του ALPHA και τηλεπερσόνας Σάσας Σταμάτη είχε απασχολήσει την επικαιρότητα την προηγούμενη εβδομάδα, με τα social media να είναι αυτά που πρώτα καταδίκασαν τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Η παρουσιάστρια κατέβηκε, με τη συνοδεία της από άνδρες, στη σκηνή του θεάτρου και αφού πρώτα επιτέθηκε φραστικά στον stand up κωμικό δημιούργησε ένταση την οποία κατέπνιξε το κοινό το οποίο εκείνη τη στιγμή αντέδρασε στη συμπεριφορά της. Παρόλο τον σάλο στα social media αρκετά από τα ΜΜΕ δεν «έπαιξαν» ψηλά το θέμα, ενώ κάποια το αγνόησαν επιδεικτικά.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη μία τέτοια επίθεση στη σάτιρα που και οι ίδιοι υπηρετούν. Έτσι μέσα από ένα απολαυστικό βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων σατίρισαν και οι ίδιοι τη Σάσα Σταμάτη και όσα έπραξε εκείνο το βράδυ στη stand up παράσταση.

Στο σατιρικό βίντεο η τηλεπερσόνα φαίνεται να διακόπτει διάφορες εκπομπές, επεμβαίνοντας κατά τη διάρκεια της προβολής τους και ζητώντας τους να σταματήσουν να προβάλλονται γιατί την ενοχλούν. Μία από αυτές τις εκπομπές είναι και η ίδια η «Ράδιο Αρβύλα».

Δείτε το απολαυστικό σατιρικό βιντεάκι για τη Σάσα Σταμάτη:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.