«Δεν τα κάνω αυτα τα καραγκιοζιλίκια!»: Διάσημος που μπαίνει στο Survivor «στόλιζε» το ριάλιτι 11 μήνες πριν (Vid)

«Δεν τα κάνω αυτα τα καραγκιοζιλίκια!»: Διάσημος που μπαίνει στο Survivor «στόλιζε» το ριάλιτι 11 μήνες πριν (Vid)

Του γύρισε μπούμερανγκ το παρελθόν.

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως πρέπει να προσέχεις τι λες γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή.

Κάπως έτσι φαίνεται πως την πάτησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και «πιάστηκε στη φάκα». Ο ηθοποιός που έχει απασχολήσει αρκετά εσχάτως, μετά την αποχώρηση του από παράσταση με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ετοιμάζεται για να μπει στο Survivor. Μπορεί τώρα να συμφώνησε, όμως στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει καταφερθεί εναντίον του Survivor και εν γένει των ριάλιτι.

Κι όταν λέμε για παρελθόν, όχι πολύ μακριά, αλλά στις αρχές του 2021. Δηλαδή 10 μήνες χοντρικά πριν δεχτεί την πρόταση για τον 5ο κύκλο, ο ίδιος δήλωνε ότι έχει απορρίψει με γέλιο δύο προηγούμενες προτάσεις και είχε αποκαλέσει «καραγκιοζιλίκια» τα ριάλιτι τύπου Survivor.

«Με έχουν προσεγγίσει δύο φορές από το Survivor. Έχω γελάσει και τις δύο φορές. Δεν τα κάνουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Ευχαριστώ πάρα πολύ δε θα το κάνω. Η ιδεολογία μου δεν μου το επιτρέπει να πάω στο Survivor. Είμαι ενάντια στα ριάλιτι. Δε μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν πως για ένα επώνυμο προϊόν διατροφής θα πρέπει εγώ να νικήσω τον διπλανό μου και να πάρω το έπαθλο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.