MasterChef | Έτοιμοι για «σκληρή μάχη» οι 3 κριτές στο πρώτο trailer (Vid)

MasterChef | Έτοιμοι για «σκληρή μάχη» οι 3 κριτές στο πρώτο trailer (Vid)

Ο Κουτσόπουλος μποξέρ, ο Ιωαννίδης μπαλαρίνος και ο Κοντιζάς «Βασίλης Τερλέγκας».

Κάθε χρόνο, λίγο πριν το GNTM ρίξει αυλαία, το STAR κυκλοφορεί το trailer για το νέο κύκλο του MasterChef. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας, το STAR φρόντισε να μας υπενθυμίσει ότι το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ολοκληρώνεται και προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την πολύ σκληρή μάχη της τηλεθέασης που θα έχουμε στο δεύτερο μισό.

Πέρσι, το MasterChef τα έβαλε με το ενδυναμωμένο «Survivor» και τις «Άγριες Μέλισσες». Φέτος, στο μπλέντερ μπαίνουν και ο «Σασμός» με τη «Γη της Ελιάς», οπότε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο μισό.

Το trailer για τον 6ο κύκλο του MasterChef μας προετοιμάζει για μάχη, αν κρίνουμε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι τρεις κριτές, που αρνήθηκαν παχυλό μισθό από τον Acun Ilicali για να βρίσκονταν στο Top Chef, παρουσιάζονται σε εναλλακτικές καριέρες στο trailer.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι μποξέρ και αντιμετωπίζει ένα θηρίο, με τον προπονητή του να τον εμψυχώνει λέγοντας του πως είναι 4 μέτρα. Ο Πάνος Ιωαννίδης γίνεται μπαλαρίνος και δοκιμάζεται στο μπαλέτο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, από τη μεριά του, γίνεται φουλ λαϊκός τραγουδιστής.

Όσο όμως κι αν δοκιμάσουν άλλες καριέρες, οι δρόμοι τους θα τους βγάζουν πάντοτε στο MasterChef…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.