Survivor | Χυδαία ατάκα Βαλάντη στην Κουρεντή για το «πουλάκι» του Μαχητή που τη φλερτάρει (Vid)

Survivor | Χυδαία ατάκα Βαλάντη στην Κουρεντή για το «πουλάκι» του Μαχητή που τη φλερτάρει (Vid)

Πουλάκια κάνουν τα ματάκια της Μυριέλλας, πουλάκια λέει ο Βαλάντης κι όποιος κατάλαβε, ό,τι κατάλαβε, κατάλαβε.

Δε χρειάζεται, νομίζουμε, περισσότερα επεισόδια για να καταλάβει κανείς πως ο Βαλάντης είναι ο Τριαντάφυλλος της φετινής σεζόν. Μιλάει όσο μιλάνε όλοι οι υπόλοιποι μαζί, νευριάζει, τσακώνεται, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν δεν είναι ήξεις αφήξεις. Στην πορεία του Survivor θα φανεί αν θα βάλει πλήρως τον μανδύα.

Στο χθεσινό επεισόδιο πάντως έδωσε ένα ρεσιτάλ ατάκας. Πρώτα, έπαθε κάτι και συνέκρινε τον εαυτό του με τον Χριστό. Πριν το αγώνισμα ασυλίας ανέφερε ότι κι ο Χριστός σταυρώθηκε, ενώ μετά το συμβούλιο, όπου βγήκε πρώτος υποψήφιος, είπε χαρακτηριστικά «νιώθω σαν να είμαι στον Μυστικό Δείπνο, απλά αντί για 12 μαθητές, βλέπω 11». Με αυτό το τελευταίο αναφερόταν στην προδοσία που ένιωσε από τις 8 ψήφους που τον ανέδειξαν υποψήφιο.

Τέλος ο Βαλάντης από το Survivor

Εκεί όμως που έδωσε ρέστα, είναι όταν η Μυριέλλα Κουρεντή εξηγούσε τον λόγο που κάποια στιγμή, στον αγώνα ασυλίας, έφυγε από δίπλα του την ώρα που καθοδηγούσαν έναν συμπαίκτη τους και πήγε πίσω στη σκιά για να κάνει τα γλυκά μάτια στον Κατσαούνη. Η Μυριέλλα υποστήριξε ότι από την προσπάθεια στην προηγούμενη κούρσα τα μάτια της έκαναν πουλάκια και ο Βαλάντης αποκρίθηκε σε δύο διαφορετικές στιγμές ότι «πουλάκια βλέπανε σίγουρα».

Η Κουρεντή του απευθύνθηκε με ειρωνεία, η Ασημίνα και ο Κατσαούνης του είπαν πως δεν είναι ωραίο αυτό που είπε, ο Βαλάντης εξήγησε πως δεν εννοεί τίποτα πρόστυχο, αλλά τα πουλάκια που βλέπεις όταν είσαι ερωτευμένος και το κωμικό δίλεπτο του ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.