Με κλάματα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου για τις επιθέσεις που δέχεται (Vid)

Με κλάματα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου για τις επιθέσεις που δέχεται (Vid)

«Μου γράφουν ''να πεθάνεις'', ''να μην κάνεις ποτέ παιδί''».

Εξαιρετικά φορτισμένη εμφανίστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς το θέμα των ημερών -που δεν είναι άλλο από τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης- προκάλεσε ντόμινο αντιδράσεων, με την παρουσιάστρια να δέχεται κι αυτή επιθέσεις λόγω της γνωριμίας τη με επιχειρηματία του οποίου το όνομα ενεπλάκη.

Το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου έγινε trend στο Twitter λόγω αναδημοσίευσης φωτογραφιών της με τον επιχειρηματία Μάνο Παπαδόπουλο, που σύμφωνα με την 24χρονη είναι ο άνθρωπος που την κάλεσε στο πάρτι το οποίο οδήγησε στον βιασμό της, με την Καινούργιου να δέχεται πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Η ίδια, έχει παραδεχτεί πως συνέχεια λαμβάνει υβριστικά μηνύματα και…κατάρες χρηστών του διαδικτύου, κάποιοι εκ των οποίων της εύχονται «να πεθάνει» και «να μην κάνει ποτέ παιδί».

Η Καινούργιου, λοιπόν, κατέληξε με κλάματα στον αέρα της εκπομπής της, δηλώνοντας πως όλο αυτό δεν το αντέχει πλέον, με τους συνεργάτες της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.