Survivor | Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας

Survivor | Σοκαριστικές δηλώσεις παίκτη: «Μου τρύπησε ο πνεύμονας, κόντεψα να πεθάνω» (Vid)

Όλα όσα ανέφερε.

Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι κατά γενική ομολογία το «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για πέμπτη σεζόν μετά την επιτυχία που είχε ο προηγούμενος κύκλος, που σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Δεν είναι όμως λίγοι οι παίκτες που αναφέρουν ότι πέρασαν πολύ δύσκολα όχι μόνο κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομήνικο αλλά και μετά. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Σίμος που συμμετείχε στην εκδοχή του ριάλιτι Ελλάδα – Τουρκία.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» για όλα όσα έζησε.

«Το Survivor δε με βοήθησε ιδιαίτερα. Από το συγκεκριμένο κανάλι πραγματικά δε μου δόθηκε τίποτα και το έχω και λίγο σαν παράπονο. Όταν είχα βγει, επειδή είχα αποχωρήσει στους δυο μήνες είχαν υπάρξει προτάσεις και από το παλιό κανάλι που είχα κάνει την εκπομπή αλλά δε με άφηναν από τον σταθμό και την παραγωγή να κάνω κάτι γιατί ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι. Μου έλεγαν κιόλας ότι θα κάνουμε πράγματα, θα κάνουμε δοκιμαστικό που δεν έκανα ποτέ» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Τον πρώτο μήνα έχασα 12 κιλά, συνολικά έχασα 15 κιλά… Μου έπεφταν τα ρούχα. Η μάνα μου έπαθε σοκ. Γενικά έκανα πολύ καιρό να συνέλθω και μετά έπαθα και ένα πρόβλημα που δεν ξέρω αν προήλθε από εκεί, μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω. Με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δυο χειρουργεία. Αυτό ήρθε τέσσερις μήνες μετά το Survivor».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.