Υποκλίθηκαν όλοι: H ξανθιά Θεά που χάζεψε τους πάντες στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με τα προσόντα της (Vid)

Υποκλίθηκαν όλοι: H ξανθιά Θεά που χάζεψε τους πάντες στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με τα προσόντα της (Vid)

Μάγεψε κυριολεκτικά κριτές και κοινό.

Μια βραδιά μαγείας, ταχυδακτυλουργικών και illusions ήταν αυτή του Σαββάτου για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αφού τις εντυπώσεις από τα ταλέντα που πέρασαν από το σόου τις κέρδισε με το σπαθί της η Josephine Lee.

Η 33χρονη επαγγελματίας illusionist εμφανίστηκε στη σκηνή του talent show και μάγεψε κυριολεκτικά κοινό και κριτές, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της εντυπωσιακής Josephine, η οποία στο τέλος της παράστασής της καταχειροκροτήθηκε. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε για ώρα την εκπληκτική της performance.

Η Joshephine πέρα από το ταλέντο της στα μαγικά κόλπα κέρδισε το κοινό και με την παραπάνω από εντυπωσιακή εμφάνισή της, το αψεγάδιαστο κορμί της και το χαμογελαστό πρόσωπό της δείχνοντας ότι ένας μάγος μπορεί να υπάρξει και σε ένα σώμα που θυμίζει μοντέλο.

Το σίγουρο είναι ότι η ταλαντούχα και πανέμορφη Joshephine θα απασχολήσει και στο μέλλον το talent show καθώς φάνηκε από την αρχή ότι έγινε μία από τις αγαπημένες του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.