Αποφασίστηκε το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα» | Ποιο πρόγραμμα παίρνει τη θέση του

Αποφασίστηκε το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα» | Ποιο πρόγραμμα παίρνει τη θέση του

Ένας πρώην φίλος θα αντικαταστήσει τον Κανάκη.

Το «Ράδιο Αρβύλα» αποτελεί το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βάσει τηλεθέασης. Ειδικά μετά την υπόθεση Παναγιωτόπουλου, η εκπομπή κάνει σχεδόν πάντα πάνω από 20% σε μια ζώνη που σπανίως υπάρχουν τέτοια ποσοστά τηλεθέασης.

Όμως, οι καθημερινές εκπομπές είναι κουραστικές και γι΄αυτό ο Αντώνης Κανάκης είχε υπογράψει εξ αρχής συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι τα μέσα Απριλίου, όταν και το «Ράδιο Αρβύλα» θα έριχνε αυλαία.

Και αυτό ακριβώς θα συμβεί τελικά, με το κανάλι του Αμαρουσίου να έχει ήδη ετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση και μάλιστα με έναν πρώην φίλο-νυν άσπονδο εχθρό του Κανάκη να τον αντικαθιστά.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν θα βρίσκεται εις διπλούν από Δευτέρα ως Τετάρτη στη συχνότητα του ΑΝΤ1, μία στις 20:00 με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυρίουχος;» και μία στις 23:00 με το «The 2Night Show».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real Life, ο ΑΝΤ1 ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του «Εκατομμυριούχου» και θα ξεκινήσει να την προβάλλει είτε από την εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα είτε ακριβώς με το που τελειώσει το Πάσχα, με τον Αρναούτογλου να είναι ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.