Αντώνης Κανάκης

Πυρ και μανία ο Αντώνης Κανάκης με τους δημοσιογράφους – Η αιχμηρή απάντησή του για το φινάλε του από τον ΑΝΤ1

Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε τίτλους δημοσιευμάτων.

Από το μεσημέρι της Τρίτης κυκλοφορούν διάφορες αναρτήσεις σε ιστοσελίδες που έχουν τίτλο ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» αποχωρούν από τον ΑΝΤ1. Αυτή η αποχώρηση, ωστόσο, δεν είναι οριστική και δεν οφείλεται σε κάποιο παρασκήνιο με τσακωμούς.

Είναι απλώς το φινάλε της εκπομπής για φέτος, όπως ακριβώς προβλέπει το συμβόλαιο που η ομάδα υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι εκπομπές 5 ημέρες την εβδομάδα είναι μια κοπιαστική δουλειά και δεν μπορεί να γίνεται για όλη την τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο. Τις καλές εποχές οι «Ράδιο Αρβύλα» τελείωναν νωρίτερα, που είχαν μία ή δύο εκπομπές την εβδομάδα. Πολλώ δε τώρα.

Πολλά δημοσιεύματα, ωστόσο, έκαναν την εμφάνισή τους με έναν τίτλο που παρέπεμπε σε κάτι άλλο -παρά το γεγονός πως επί της ουσίες αναφέρονταν στο φινάλε του ερχόμενου Απριλίου- από αυτό και ο Αντώνης Κανάκης μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη σημερινή εκπομπή. Ο παρουσιαστής συνέστισε στο κοινό να μην πέφτει θύμα των fake news και των clickbait τίτλων και επιβεβαίωσε πως η εκπομπή θα είναι στον αέρα ως τις 15/4.

«Αν και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε.

Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το ‘Ράδιο Αρβύλα’, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία.

Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς. Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.