Άγιος Παΐσιος | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Άγιος Παΐσιος | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Τι δείχνουν οι επιδόσεις της Nielsen.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης η νέα σειρά του Mega που διηγείται τη ζωή και τη διδασκαλία του Άγιου Παΐσιου. Η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» κατάφερε να ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Το σχετικό hashtag στο twitter έγινε τρεντ πολύ γρήγορα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Σχεδόν όλοι έκαναν λόγο για την αρτιότητα του αποτελέσματος που έφτασε στις οθόνες των τηλεθεατών.

Ποιες ήταν όμως οι επιδόσεις της πρεμιέρας;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η νέα ιστορική σειρά του Mega σημείωσε 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο και το 38,5%, ποσοστό εξόχως εντυπωσιακό για πρεμιέρα.

Μένει να δούμε τι ποσοστό θα κρατήσει και στα επόμενα επεισόδια που αναμένονται με ενδιαφέρον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς αφορά την πορεία του Αγίου μέχρι την στιγμή που μπήκε στο Άγιος Όρος.

Το σενάριο είναι του Γιώργου Τσιάκκα, η σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη, η παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και η εκτέλεση παραγωγής της Green Olive. Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου είναι ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Το πλούσιο καστ των ηθοποιών πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από τους Νικήτα Τσακίρογλου, Γιάννη Στάνκογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρη Ήμελλο, Δρόσο Σκότη, Δέσποινα Γκάτζιου και Μαρθίλια Σβάρνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.