«Άγριες Μέλισσες»: Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

«Άγριες Μέλισσες»: Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Τι έδειξαν οι αριθμοί.

Μετά από 125 επεισόδια η σειρά «Άγριες Μέλισσες» αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν. Ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη σεζόν θα ολοκληρωθεί σε 150 επεισόδια ωστόσο η κρίση του κορωνοϊού έβαλε τέλος στα όποια σχέδια.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε επεισόδιο σημείωνε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης ενώ γινόταν trend και στο twitter.

Κάπως έτσι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έδωσαν το «πράσινο φως» και για δεύτερο κύκλο που αναμένεται μέσω στον Οκτώβρη.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου η Θεοδοσία βρήκε ένα γράμμα του Γιάννου που αποκαλύπτει ότι οι αδερφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο και θα πάρει πάνω του το φονικό.

Ο Κυπραίος αποκαλύπτει στον δάσκαλο ότι η αγαπημένη του Ελένη είναι η φόνισσα του Σέργιου. Η Δρόσω αφού έχει γεννήσει περνάει λίγες ώρες με τον γιο της προτού τον παραδώσει στην Ασημίνα.

Σε ότι αφορά το κομμάτι της τηλεθέασης, η σειρά σημείωσε και πάλι εξαιρετικές επιδόσεις. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σημείωσε 40,9% στο γενικό σύνολο ενώ στο τελευταίο τέταρτο έφτασε μέχρι και το 47,3%.

Στο δυναμικό κοινό το τελευταίο επεισόδιο σημείωσε 36,2% ενώ έφτασε το 42,2% στο τελευταίο τέταρτο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα σεζόν αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.