«Παλιο@@@, θα σου γ@@@σω το σπίτι»: Η βίαιη επίθεση της Σάσας Μπάστα σε άνδρα συμπαίκτη της που δεν κόπηκε στο μοντάζ (Vid)

«Παλιο@@@, θα σου γ@@@σω το σπίτι»: Η βίαιη επίθεση της Σάσας Μπάστα σε άνδρα συμπαίκτη της που δεν κόπηκε στο μοντάζ (Vid)

Ξέφυγε η Σάσα...

Στα όρια του μηνύσιμου ήταν η συμπεριφορά της Σάσας Μπάστα στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας», αφού έβρισε με χυδαίο τρόπο τον Κουτσαβάκη και κινήθηκε εις διπλούν για να του επιτεθεί και να βιαιοπραγήσει εναντίον του.

Εικόνες που αν είχαν συμβεί με αντίστροφους όρους, θα τις έκραζαν παντού στα social media, μας προσέφερε η «Φάρμα», με τη Μπάστα να συνεχίζει την κόντρα της με τον Κουτσαβάκη.

Η αποχώρηση της Νάιρας τον έφερε σε θέση αρχηγού και η Μπάστα θεώρησε πως είχε τακτική για να τους κάνει να τρώνε λιγότερο.

Καθώς η ίδια είχε πριν λίγες ημέρες λιποθυμήσει από το περιορισμένο φαγητό, δεν συγκρατήθηκε και μίλησε όσο πιο αγοραία γινόταν στον συμπαίκτη της, εξηγώντας του αρχικά ότι δεν θα παίζει με το φαγητό της, επειδή έχει γυρίσει από νοσοκομείο και αποκαλώντας τον «παλιοτσουτσέκι».

Όταν ο Κουτσαβάκης της υπενθύμισε πως αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού και αν δεν της αρέσει να αποχωρήσει, η Μπάστα γύρισε με μανία κι ενώ είχε απομακρυνθεί αρχικά από κοντά του, και κινήθηκε κατά πάνω του για να τον χτυπήσει.

Οι υπόλοιποι τη συγκράτησαν ενόσω εκείνη φώναζε «παλιοτσουτσέκι, θα σου το γαμ…το σπίτι, θα σου το γαμ… όλο. Όλο όμως» και προσπαθούσε να τον χτυπήσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.