Σασμός spoiler | Ο Πετρής «επιστρέφει» - Οι εξελίξεις στα επόμενα 8 επεισόδια

Δείτε τον στον «Σασμό»: Ο γιος του Δημήτρη Ήμελλου έπαιξε στο πιο συνταρακτικό επεισόδιο και δεν τον κατάλαβε κανείς (Pic)

Δεν τον αντιλήφθηκε κανείς.

Ο Δημήτρης Ήμελλος είναι από τις τηλεοπτικές παρουσίες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν. Με μεγάλη πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο ο βραβευμένος ηθοποιός έχει ρόλο τόσο στον «Σασμό» όσο και στη σειρά του Mega για τον Άγιο Παΐσιο.

Αμφότερες έχουν σημειώσει πολύ καλές επιδόσεις. Ο Δημήτρης Ήμελλος έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και στους δύο ρόλους που έχει τη φετινή σεζόν.

Αυτό που δεν ξέρεις πολύς κόσμος είναι ότι ο ηθοποιός έχει έναν γιο 24 ετών ο οποίος έχει σπουδάσει σκηνοθεσία.

Ο Φοίβος Ήμελλος μάλιστα συμμετείχε και σε επεισόδιο του «Σασμού» χωρίς ωστόσο να τον πάρουν είδηση οι τηλεθεατές. Ο γιος του Δημήτρη Ήμελλου είχε βοηθητικό ρόλο στην σκηνή όπου είδαμε την κηδεία του Πετρή πριν λίγες εβδομάδες.

Χρήστες των κοινωνικών δικτύων τον αναγνώρισαν και ανέβασαν τις σχετικές φωτογραφίες.

«Η οικογένεια ήρθε μαζί με όλα τα άλλα στη ζωή μου. Πήγα στη Μόσχα, επέστρεψα και έκανα κατευθείαν παιδί. Έγινα μπαμπάς 30 χρονών. Η δουλειά η δικιά μας έχει κάτι πολύ βάρβαρο για τα παιδιά. Όλα τα παιδιά είναι σαββατοκύριακο με τους γονείς του. Εμάς σαββατοκύριακο είναι η δουλειά μας. Όταν πάνε τα παιδιά στα πάρτι με τους γονείς τους, το δικό σου παιδί δεν σε έχει και νομίζω ότι έλειψα πολύ στον γιο μου. Κι εκείνος μου έλειψε πολύ και προσπαθήσαμε αργότερα να καλύψουμε το κενό με έναν τρόπο», έχει πει ο Δημήτρης Ήμελλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πάμε Δανάη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.