Τέλος από το Star μετά από 21 χρόνια...

Τέλος από το Star ύστερα από 23 χρόνια συνεργασίας

Η αποκάλυψη του γνωστού δημοσιογράφου.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του δημοσιογράφου Βάιου Σύρρου με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ύστερα από 23 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Το φινάλε ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Το μήνυμά του έχεις ως εξής:

Ήρθε η ώρα…

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια στην τηλεόραση του STAR, ήρθε πλέον η ώρα του αποχωρισμού. Αφήνω πίσω μου μόνο γλυκιές αναμνήσεις, υπέροχες εμπειρίες, σκληρή δουλειά, ξενύχτια, πολλά ξενύχτια, αγωνίες, ένταση, αποκλειστικότητες, πρωτιές… αλλά κυρίως πολλούς και καλούς συναδέλφους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Γίναμε αδέλφια όλα αυτά τα 23 χρόνια, είμαστε μαζί σχεδόν από μικρά παιδιά.
Με τα χρόνια πολλοί από μας γίναμε γονείς με παιδιά και κάποιοι γύρω μου παππούδες πλέον.

Μια μεγάλη οικογένεια με τα καλά της και κάποιες φορές, γιατί όχι και με τα στραβά της, όπως άλλωστε όλες οι ζωντανές οικογένειες.

Αισθάνομαι πραγματικά από τους πολύ τυχερούς στο χώρο της δημοσιογραφίας, που συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλά παιδιά και τον εννοώ.

Ήταν μια βδομάδα μετά το Πάσχα του 1999 όταν πέρασα για πρώτη φορά το κατώφλι του STAR στον Ταύρο. Σήμερα, 23 ολόκληρα χρόνια μετά, πάλι ημέρες Πάσχα είναι. Ένα μεγάλος κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό συμβολισμό.

Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στο Star, που μου στάθηκε όσο ελάχιστοι στην μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασα πριν κάποια χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τώρα.

Παιδιά, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε!!!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.